Kennis delen

VAN 2016 TOT 2019 DEELDE IK MIJN KENNIS OVER PSYCHOLOGIE OP HET BLOG PASSIEVOORPSYCHOLOGIE.NL.

Ik maakte ingewikkelde onderwerpen helder voor een breed publiek. Al had ik toen nog geen kennis van schrijven op leesniveau B1, dat teksten nog begrijpelijker maakt. In die tijd schreef ik meer dan 80 artikelen over psychische problemen, behandelingen en onderzoeksresultaten. 

Het blog veroverde een plek in de top 3 van meest gelezen psychologieblogs in Nederland. Dat lukte mede dankzij de hulp van ongeveer 25 experts en mensen die zelf ervaring hebben met psychische problemen. 

Het blog is nu niet meer actief, maar de populairste artikelen zijn hier nog te vinden. Je kunt ze gebruiken voor inspiratie als je jouw kennis wilt delen. Ook vind je interessante boekentips in de artikelen.

Hoewel ik updates heb doorgevoerd, kan sommige informatie verouderd zijn door nieuwe ontwikkelingen in dit snel veranderende vakgebied.

Wat maakt jou aantrekkelijk?

Geschreven op

Net zoals de Mona Lisa haar unieke charme heeft, heb jij ook jouw eigen aantrekkelijke eigenschappen. Misschien is het je humor, je vriendelijkheid, of je manier van denken. Er zit een hele wetenschap achter wat ons aantrekkelijk maakt voor vrienden of partners.

Lees meer »

Test je persoonlijkheid snel en betrouwbaar met de Big Five

Geschreven op

Hoe gedraag jij je in je gezin, op je werk of bij vrienden? Dat hangt natuurlijk af van de situatie, maar een groot deel van je manier van denken en doen blijft stabiel, zowel in verschillende situaties als naarmate je ouder wordt (vanaf 20-30 jaar).

Lees meer »