Portfolio

 

Of het nu gaat om een webtekst, blog, nieuwsbericht, interview of folder...

Mijn ervaring als tekstschrijver is divers.

Deze voorbeelden geven je een indruk van mijn werk:

Blog Passievoorpsychologie.nl

Begin 2016 richtte ik het blog Passievoorpsychologie.nl op. Om kennis over psychologie te delen die voor veel mensen handig is in de dagelijkse praktijk. Dit is een van de ongeveer tachtig artikelen die ik tot nu toe publiceerde. Samen werden ze bijna 90.000 keer bekeken: gemiddeld 2500 keer per maand. Ruim twintig hulpverleners en ervaringsdeskundigen werkten eraan mee. Daarmee is dit psychologieblog het tweede populairste van Nederland.

Lees het artikel

Webtekst Trubendorffer verslavingszorg

Ook zorgaanbieders weten mij te vinden voor (ghost)blogs. Zo plaatste ik deze in opdracht van Trubendorffer op Passievoorpsychologie.nl.

Lees het artikel

Sfeerverslag congres wetenschappelijke Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën

Met het schrijven voor vakverenigingen sla ik twee vliegen in een klap. Ik help er klanten mee én houd mijn eigen psychologische kennis op peil.

Lees het artikel

Webteksten psycholoog Rebecca Warner

In 1999 schreef ik mijn eerste webteksten: voor het RadboudUMC kinderziekenhuis. Inmiddels passeerden er al heel wat de revue. Zoals diverse webteksten voor Rebecca Warner Therapie, Supervisie & Opleidingen.

Lees het artikel

Interview Bedrijfsmaatschappelijk werk Magazine

Omdat de geestelijke gezondheidszorg een breed vakgebied is, is mijn werk gelukkig nooit saai. Soms schrijf ik over GGZ-vervoer, dan weer over hulp bij ruzie op het werk.

Lees het artikel

Nieuwsbericht De Havenloods

Ik woonde in Delft, Zierikzee, Arnhem, Nijmegen, Breda, Ghana en India. Maar heb sinds 2002 m'n hart verpand aan Rotterdam. Regelmatig versloeg ik het nieuws voor de grootste huis-aan-huis-krant van deze stad. Dit is er een voorbeeld van.

Lees het artikel

Artikel Emigreermagazine

Van 2009 - 2011 verbleef ik als expat in India. Vanuit daar schreef ik regelmatig voor het Emigreermagazine en Radio Nederland Wereldomroep. Zoals dit artikel over mijn tijdelijke verblijf in een andere cultuur.

Lees het artikel