Congresverslag laten schrijven

Congresverslag laten schrijven

 

WIL JIJ EEN CONGRES ORGANISEREN WAAROVER NOG LANG WORDT NAGEPRAAT? 

Een congres organiseren slokt behoorlijk wat van je energie en aandacht op. Bovendien is het een flinke hap uit je portemonnee. Niet voor niets: je geeft er een zaal vol mensen een enorme boost kennis en inspiratie mee. De deelnemers raken enthousiast. Doen interessante contacten op. En voelen zich met elkaar en je organisatie verbonden.

Maar toch, ook al heb je zo je best gedaan: ze onthouden er uiteindelijk maar zo’n 10 % van. Laat staan wat ze met die kennis dóén.

 

Dat kan beter.

 

Wat zou het voor je betekenen:

als deelnemers 3 x zoveel onthielden, omdat ze over je congres blijven lezen en praten;

✔ en als je nóg meer vakgenoten met je boodschap bereikt?  

Met een aantrekkelijk geschreven congresverslag zorg je daarvoor. Een artikel met de highlights van je evenement langs een heldere rode draad. Je mailt het naar de deelnemers. Plaats het in je magazine of nieuwsbrief. Deelt het op je website en social media. En dat laatste niet eenmalig: elk stukje kennis is weer goed voor een nieuwe statusupdate of tweet.    

Zodat je boodschap zich als een olievlek verspreidt en door herhaling beter beklijft. En zodat je vakgenoten meteen warm maakt voor je volgende congres.      

 

Jij bepaalt

 

Heb je het te druk om zelf te schrijven over wat je hebt gehoord en gezien tijdens het congres? Twijfel je aan je schrijfkunsten? Of wijd je je liever aan je kerntaken? Dan help ik je graag aan een helder, aantrekkelijk geschreven congresverslag. Het accent kan liggen  op de inhoud van het congres, de sfeer, de reacties. Of alledrie. Jij bepaalt het. Zodat je jouw doel en gewenste effect bereikt.

Daarbij hoef je me niet alles uit te leggen. Want ik ben als tekstschrijver gespecialiseerd in psychologie en psychiatrie. Maar ik heb ook genoeg afstand van het congres om het met een helikopterblik te overzien.

 

Heb je interesse?

 

Hieronder vind je mijn tarieven netjes op een rij.

Kort & krachtig
497 euro
 • Verslag van 1 A4'tje à circa 350 woorden
 • Inclusief twee gratis correctierondes op basis van je eventuele feedback
 • Inclusief voorbereiding, aanwezigheid, reistijd en reiskosten
Helder & inspirerend
597 euro
 • Verslag van 2 A4'tjes à circa 700 woorden
 • Inclusief twee gratis correctierondes op basis van je eventuele feedback
 • Inclusief voorbereiding, aanwezigheid, reistijd en reiskosten
Compleet & veelzijdig
697 euro
 • Verslag van 3 A4'tje à circa 1050 woorden
 • Inclusief twee gratis correctierondes op basis van je eventuele feedback
 • Inclusief voorbereiding, aanwezigheid, reistijd en reiskosten

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

 

Voorbeelden

 

Ben je benieuwd naar mijn schrijfstijl? Lees dan deze twee voorbeelden van congresverslagen. In mijn portfolio vind je nog meer illustraties van mijn werk. 

 1. Sfeerverslag van een congres voor cognitief gedragstherapeutisch werkers van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (2019)
 2. Inhoudelijk verslag van een studiemiddag voor cognitief gedragstherapeuten van Fredrike Bannink (2019)

 

Neem contact op

 

Wil jij ook meer uit je congres halen met een professioneel congresverslag? Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte. Ik help je graag.